Céges, egyedi címkézett ajándék borok és egyedi logós gravírozású borospoharak

Napjainkra szinte állandósult a szokás, hogy nemcsak családtagok, barátok, ismerősök ajándékozzák meg egymást Karácsonykor, hanem vállalatok, cégek, civil szervezetek és egyéb intézmények is meglepik alkalmazottaikat, üzlettársaikat, beszállítóikat, támogatóikat és együttműködő partnereiket. Kis figyelmességgel is komoly örömet szerezhetünk, így ez a gesztus segíthet emberi és üzleti kapcsolataink elmélyítésében is.

Ehhez ideális választás a teljesen cégedre szabható borok, borospoharak és díszdobozok! A díszdobozok kialakításánál figyelmet fordítottunk arra, hogy az ajándékcsomagok az üzleti és hivatalos életben könnyen kezelhetők, szállíthatók legyenek.

A borok egyedi címkézése és a poharak egyedi logós gravírozása 50 palacktól kérhető. Árajánlat kérésedet a +36 20 573 1563 telefonszámon vagy a boszepinceszet@gmail.com e-mail címre várjuk.

Céges rendezvényekre

Vállaljuk céges rendezvényeken borkóstoló program teljeskörű lebonyolítását. Nem csak ászári pincénk kóstolótermében, borászunk akár házhoz is megy! …természetesen igény szerinti tételszámmal, időtartamban, kóstolópoharakkal. A kóstolt borokat a helyszínen pincei áron meg is lehet aztán vásárolni.

Kérje részletes árajánlatunkat a +36 20 573 1563 telefonszámon vagy a boszepinceszet@gmail.com e-mail címen.

Borok ajándékba és az ünnepi asztalra

Bort adni és kapni egyaránt öröm. Ki ne fogyasztana szívesen egy kiváló minőségű hazai bort az ünnepek alatt?

Válaszd ki boraink közül a meghitt családi beszélgetések tökéletes kísérőit, valamint a barátoknak, rokonoknak szánt ajándékborokat is díszcsomagolásban, akár borospohárral kiegészítve!

  • Boros díszdobozok ára (egy üveg bor és egy borospohár – egyedi címkézés/gravírozás nélkül):
    • Fehérborral: 4000Ft-tól /doboz
    • Vörösborral: 4500Ft-tól /doboz
Loading...